Cigar Funhouse Forum Index Cigar Funhouse
Cigars, and all things related - brought to you by Richmond Avenue Cigar
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Zapatillas de Adidas NMD

 
Post new topic   Reply to topic    Cigar Funhouse Forum Index -> Cigar Talk
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bushione



Joined: 25 Jun 2022
Posts: 9

PostPosted: Sat Jun 25, 2022 7:27 am    Post subject: Zapatillas de Adidas NMD Reply with quote

Hoewel de Adidas NMD Mujeres/Hombres niet langer de status "lieveling" of "grail" heeft bij veel sneakerverzamelaars, blijft het silhouet de Three Stripes helpen om BOOST-demping naar de massa te brengen. Voor zijn nieuwste ensemble heeft de lifestyle-georiënteerde sneaker de klok teruggedraaid naar zijn originele "Core Black / Cloud White" -ensemble in combinatie met rode en blauwe EVA-tussenzoolpluggen.



Voorbeeld: een Zapatillas de Adidas NMD in een tennisbal-achtige "Solar Yellow/Core Black/Core White" colorway. Vergelijkbaar met BOOST-gedempte opties die sinds 2015 zijn opgedoken, geeft het aanstaande paar zich over aan een overwegend tonale opstelling. Profile 3-Stripes hebben een "Core Black"-omtrek die ook een aanvulling is op de klaverbladlogo's die zijn gestileerd als tekstballonnen op de tong en hiel. Zooleenheden hebben ook licht geaccentueerde make-up, hoewel ze vrij zijn van speelse afbeeldingen. Inlegzolen hebben echter een klaverbladkarakter (over de Three Stripes, nemen we aan).

Hoewel het moeilijk is om dezelfde status te bereiken die het ooit had, blijft het silhouet debuut na debuut maken - dit paar is een visueel drukke mix van eendencamouflage en felroze. Adidas NMD Precio Door het hele gebreide bovenwerk bereikt het bovengenoemde patroon een volledige, bijna onverminderde weergave. Tonen van bruin, gedempt groen en dergelijke verspreid over het geheel, grenzend aan bruine veterunits, elastische kragen en tussenzoolblokken. Dan, bovenop zowel de hiel en tong als de hele buitenzool, komt een luid roze in het spel, waardoor het hele doel van de op jacht geïnspireerde afbeelding wordt ondermijnd.

Elders is het palet echter grotendeels afgezwakt met zwarte kleurstof die elk van de bovenste accenten verzadigd is. Promoción Adidas NMD Taping en de Three Stripe-logo's net eronder passen allemaal bij de donkere achtergrond, behalve in textuur, die gladde synthetische stoffen combineert met ruw gaas en wat hardshell-steunen richting de hiel. Webbing en kant zijn net iets sierlijker: de laatste heeft een touwpatroon en de eerste kiest voor meertalige tekst in donkerrood.

Ofertas Adidas NMD Gore-Tex-stoffen wisselen heen en weer van label naar label en zijn een steunpilaar geworden binnen de sneakermarkt zelf, en hechten zich steeds weer aan ASICS, Nike en adidas. Met nog veel meer in het verschiet voor al het genoemde, is het passend om te zien hoe de technische, op stadsverkenning geïnspireerde NMD R1 het duurzame materiaal aanneemt in plaats van zijn standaard Primeknit- of mesh-outfit. Zwart geverfd met grijze getapete accenten die erboven liggen, de Three Stripes-logo's zelf en de overlappende steunen creëren een look die het meest bekend is voor het paar, terwijl witte Boost grotendeels gewoon naar voren blijft en donker naar de hiel is geverfd met felgele "GORE-TEX " typt u rechts hierboven.

www.mayzapatillas.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cigar Funhouse Forum Index -> Cigar Talk All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB and Webmasters.com © 2001, 2005 phpBB Group